kulturernas_karneval_sammarbete.jpg

Stötta festivalen

Genom att bli samarbetspartner till Kulturernas Karneval bidrar du till att möjliggöra Uppsalas varmaste folkfest. Vi verkar för jämlikhet, hyllar den mångfald som finns i samhället och välkomnar alla med en kostnadsfri entré och ett alkoholfritt evenemang. Karnevalen är en mötesplats för människor med olika förutsättningar, kulturer och bakgrunder och vi tror att en sådan mötesplats behövs för att främja tolerans, förståelse och vänskap mellan samhällets olika grupper. Temat för Karnevalen 2020 är ”Lika fast olika” och med detta tema vill vi belysa de olika förutsättningar och bakgrunder som vi människor har och att vi alla är lika, lika mycket värda som människor trots våra olikheter. Vårt mål är att vara en inbjudande och välkomnande festival där alla ges möjlighet att uppleva kultur och möta nya människor, oavsett förutsättningar.

akvarell10flerfärger80.png
 
 

Paket eller skräddarsy

 

Läs om olika samarbetspaket i samarbetsbroschyren eller kontakta oss med ett eget förslag, vi skräddarsyr gärna våra samarbeten så de gör mest nytta både för er och för oss! Kontakt: info@kulturernaskarneval.se

Nå tusentals

akvarell9rosaröd.jpg
kulturarnaskarneval_nåtusentals.jpg

Varför ska du bli samarbetspartner?
Som samarbetspartner till Kulturernas Karneval stärker ni ert varumärke genom de associationsvärden ni når genom oss; allas rätt till kultur som både utövare och betraktare, mångfald och jämlikhet, ekologisk och social hållbarhet samt kultur som drivkraft för ett välmående samhälle.
Genom oss når ni ut till en bred målgrupp av kultur- och samhällsintresserade människor i alla åldrar. Karnevalståget hade ca 10,000 åskådare och festplatsen hade ca 8000 besökare och över 700 deltagare 2019. Ni syns till exempel i vår programtidning som skickas ut till 80,000 hushåll och i vår digitala marknadsföring som når ca. XXX personer. 

 

Håll dig uppdaterad

Vill du ha uppdateringar angående festivalen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du veta allt som är på gång!